26. Sidste svar fra Urologerne

Jeg havde virkelig ondt i maven efter min anden operation, og hver gang jeg bevægede mig, borede de 27 hæfteklammer sig nådesløst ind i mine operations-sår. Men ligesom efter den første operation gik der kun ganske få dage, før jeg selv kunne vralte forsigtigt rundt, bade og ellers nyde det gode vejr. Det er fandeme imponerende, hvor hurtigt kroppen heler – og endnu mere imponerende er det i mit eget tilfælde. Jeg havde allerede fået det supergode svar på selve kræftdiagnosen, og nu manglede bare den sidste melding fra Urologerne.reaper

Fredag d. 19. juli skulle jeg møde til svar på min anden operation, og her kunne kirurgen overbringe mig de fantastiske nyheder, at al kræft var blevet opereret ud, og at den såkaldte funikelresektionsrand nu var fri.

Han fortalte også, at det var ekstremt vigtigt, at jeg holdt albuen hårdt ind mod operationssårene, når jeg nøs eller hostede, da jeg ellers kunne få brok … Selv om der kun var gået ti dage efter operationen, var han så venlig at fjerne hæfteklammerne, fårk det var en lettelse at få dem ud. Og efter en måned med leen hængende over hovedet, var det fedt at kunne ringe rundt til de nærmeste og fortælle det gode svar. Min krop var rask igen.

 

Klik dig tilbage til testikelkræft-bloggens forside Næste side